comicis

Espot afirma que esgotarà els quatre anys de legislatura

El cap de Govern diu que els comicis s’avançaran com a molt entre un i tres mesos

Xavier Espot amb Conxita Marsol i Roser SuñéFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, va assegurar en una visita al centre de formació professional inicial de la Massana que el seu pensament és esgotar la legislatura. “Tenim un programa de Govern molt ambiciós que s’està desenvolupant i respecte del qual encara queden coses pendents de ser culminades. Per tant, des d’aquest punt de vista llevat que no hi hagués alguna circumstància extraordinària que ara mateix no em ve al cap la idea és acabar la legislatura i portar-la fins al final”, va manifestar.

Espot va precisar que quan parla d’esgotar el mandat “vol dir que ha de ser exactament el mateix moment en què va finalitzar l’anterior legislatura? Doncs potser no. Al final hi ha un marge d’un, dos o tres mesos que entren dins l’absoluta normalitat”. I va afegir que “més enllà d’això ho veig complicat i hauria d’obeir a una circumstància extraordinària que ara mateix no em ve al cap i espero que no tingui lloc, i perquè voldrà dir que les coses van a bon port i a bon ritme”, va reiterar.

En clau electoral tot i que si s’esgota la legislatura encara falta més d’un any perquè se celebrin, se li va preguntar a Conxita Marsol a la presentació del nou sistema de pagaments en línia i la nova app d’Andorra la Vella si té la intenció de fer el salt a la política nacional en els propers comicis i entrar a les llistes de Demòcrates. La cònsol major d’Andorra la Vella va assegurar que actualment està centrada en la feina al comú de la capital. Va remarcar que encara queda molt i que “en tot cas és una decisió que ha de prendre el partit”.

Ara per ara no hi ha cap resposta clara respecte a una possible convocatòria d’eleccions anticipades. Xavier Espot vol esgotar la legislatura. Respecte a qui pugui acompanyar-lo a les llistes és una informació que els implicats encara es guarden.

tracking