Salut planteja realitzar una prova pilot per a l'obertura de discotequesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’oci nocturn resta a l’expectativa de veure l’acceptació que tindrà la nova mesura que entrarà en vigor aquest cap de setmana i que permetrà als usuaris realitzar-se el test d’antígens davant els treballadors dels locals sense necessitat d’aportar un certificat del resultat.

Des de la discoteca Kapital, el gerent, Dani Maciel, va declarar que “s’ha d’anar provant i veure què passa”, però va manifestar els seus dubtes. “Si ja es formen cues demanant els QR, imagina’t si la gent no porta els antígens fets... serà una mica problemàtic.” Tanmateix, Kapital aposta per seguir demanant el test “perquè els clients estiguin més segurs i tranquils”. Ara bé, des del club han decidit que no facilitaran les proves, sinó que els mateixos clients les hauran de portar i fer-se-les a l’entrada.

La decisió de Govern arriba després que el sector reobrís les portes el cap de setmana passat enmig de molta confusió. Els clubs van reivindicar les pèrdues que els va generar la mesura, ja que van haver de negar l’accés a molts usuaris que divendres a la nit van acudir als locals sense el pertinent document que acredités el resultat negatiu d’un test d’antígens realitzat durant les 12 hores anteriors. L’escenari, segons va relatar Maciel, va canviar dissabte, quan la gent en tenia més coneixement. Això va permetre a la discoteca Kapital rebre entre un 40 i 50 un per cent més de clients dissabte a la nit. El test d’antígens negatiu permet que els clients no hagin de dur mascareta.

tracking