MISSIÓ ECONÒMICA D'ANDORRA BUSINESS

Gallardo visita Màlaga i Sevilla a la recerca d'inversions

Ha dut a terme sessions de treball amb empresaris i inversors de les dues ciutats

El ministre Gallardo durant una presentació.SFG

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, i la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, van celebrar dijous i ahir diverses sessions de treball amb empresaris i inversors de Màlaga i Sevilla per buscar línies d’interès mútues, segons informa l’entitat en un comunicat. La primera trobada v tenir lloc amb els membres de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Màlaga, que, segons Andorra Business, van voler conèixer les oportunitats d’inversió del país i van oferir la possibilitat de replicar el model de digitalització de pimes que han implantat amb la voluntat d’impulsar una missió comercial entre Màlaga i Andorra.

Gallardo i Hidalgo també van presentar els darrers projectes del Principat en la trobada empresaris a l’Uppery Club Màlaga, el club que reuneix alguns dels 300 inversors més importants de la Costa del Sol. En aquest sentit, el ministre va exposar el model econòmic i de diversificació d’Andorra, i les oportunitats d’inversió, negoci i desenvolupament empresarial. Per altra banda, a Sevilla també va tenir lloc una trobada de negoci amb una vintena de membres de la Xarxa Empresarial Smart Meeting.

LES SESSIONS

17/02/2022

Trobada a la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Màlaga

Van voler conèixer les oportunitats d’inversió al país i van oferir la possibilitat de replicar el model de digitalització de pimes que han implantat.

17/02/2022

Trobada a l’uppery club de Màlaga

El ministre va exposar el model de diversificació empresarial del Principat.

18/02/2022

Reunió amb la xarxa empresarial Smart Meeting de Sevilla

Es treballa en l’organització d’una missió econòmica.

tracking