mountain music

Un 80% d'entrades venudes per veure Martin Garrix

L’actuació del DJ i productor neerlandès començarà amb un prexou a les 18 hores protagonitzat per Justin Mylo, Brian Cross i Alex Now

Un 80% d'entrades venudes per veure Martin Garrix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades venudes per veure l’actuació de DJ Martin Garrix en el marc del festival Andorra Mountain Music Winter Edition assolien ahir la xifra d’un 80% respecte al total. És a dir, unes 3.200 de 4.000 localitats. Així es va informar ahir des d’Andorra Turisme. Tot i això, des de la societat organitzadora de l’esdeveniment també es va fer saber que durant tot el dia d’avui i abans no comenci el festival encara hi haurà una taquilla disponible per a la venda d’entrades.

L’actuació del DJ i productor neerlandès conegut per èxits com Proxy, Helicopter o Wizard enceta avui el primer dels quatre concerts que oferirà l’edició d’hivern de l’Andorra Mountain Music a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila, que s’obre al públic en aquesta ocasió amb un 10% de la seva capacitat. El concert s’iniciarà amb un prexou a les 18 hores protagonitzat pels teloners Justin Mylo, Brian Cross i Alex Now, i tot seguit es donarà pas a Garrrix. Ja per acabar, DJ Hajj i John Holt clouran la festa.

Respecte al protocol i les mesures sanitàries, l’ús de la mascareta és obligatori en tot el recinte. A més, l’organització recomana a tots els assistents arribar amb antelació per evitar aglomeracions i descarregar les entrades al dispositiu mòbil. Quant a les afectacions viàries, el departament de Mobilitat va informar que de les 17.00 hores a les 21.30 hores el carril lent en sentit nord de l’avinguda Salou quedarà tallat al trànsit entre la rotonda de les Costes i la rotonda de la Comella. Així, la carretera general 1 en aquest tram comptarà amb un sol carril en cada sentit de circulació. A més, de les 21.30 hores a les 00.30 hores es tallarà totalment el trànsit a l’avinguda Salou entre la rotonda de les Costes i la rotonda de la Comella.

Segons va informar ahir Jordi Pujol, president de la Unió Hotelera, molts dels hotels dels seus associats compten amb bones xifres de reserves per a aquest cap de setmana, que fins i tot superen les de la setmana passada. Tot i això, Pujol va apuntar que moltes d’aquestes habitacions ja es trobaven venudes abans que s’anunciés la celebració d’aquests concerts.

Garrix va començar la seva carrera fa vuit anys, quan va debutar amb el senzill Animals el 2013. Aquest èxit va aconseguir els primers llocs de les llistes de tot el món. Amb un esperit enèrgic i una gran devoció per crear música de qualitat es va consolidar com la nova cara de la música electrònica amb només 17 anys. Ara, a l’edat de 25, participa aproximadament a 150 esdeveniments l’any i se’l considera un veritable referent del gènere.

tracking