Detingut per robar un cotxe a la capital

La policia va arrestar un home de 41 anys per furts continuats a diferents establiments del país

Seu central de la policia.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de35anys va ser detingut dijous passat 17 de febrer a la matinada, al voltant de la 1:46 hores pel robatori d'un cotxe a Andorra la Vella. La policia el va arrestar com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni pel furt d'ús d'un vehicle.

Per altra banda, un dia abans el dimecres 16 de febrer a les 18:50 hores també a la capital, el cos de seguretat va arrestar un home no resident de41anys com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni per furts continuats. Els agents del cos d'ordre van iniciar la recerca d'un vehicle amb matrícula francesa amb motiu d'un furt de mercaderia. Així, una vegada controlat i identificats els seus ocupants, es va procedir a la detenció de l'interessat en constatar a l'interior del vehicle diversos articles procedents de robatoris efectuats en diferents establiments del país.

El cos de policia va procedir a la detenció de 23 persones durant aquesta darrera setmana, del 14 al 20 de febrer del 2022. Els arrests s'han dut a terme pels tres presumptes delictes contra la salut pública, un contra el patrimoni, vuit contra la seguretat del trànsit i deu per altres delictes.

tracking