oci nocturn

La discoteca Kapital reivindica “igualtat” en les mesures

Una festa en una discoteca del país.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La discoteca Kapital lamenta la pèrdua d’ingressos que la mesura del test d’antígens els està generant i reclama “igualtat”, segons va manifestar el gerent del local, Dani Maciel.

La discoteca va detallar que dissabte a la nit van haver de negar l’entrada a molts turistes que van presentar-se a les portes del local sense cap test d’antígens. “Molta gent que venia del concert no portava cap prova”, va indicar Maciel. En aquest sentit, es va mostrar crític amb el fet que al concert “va entrar tothom i no calia res”, mentre que “a les discoteques vam haver d’estar amb aquestes mesures” i va demanar “igualtat” de condicions.

Per intentar salvar el cap de setmana, Kapital va optar finament per oferir a últim moment test d’antígens als usuaris que volgessin accedir al local, però que no coneixien els requisits. En total, es va proporcionar les 180 proves ràpides de què disposaven i Maciel va assegurar que, si n’haguessin tingut més, segurament també s’haurien esgotat.

Aquest cap de setmana un gran nombre de persones va optar per adherir-se a la nova possibilitat de fer-se la prova a l’entrada del local. Altres van optar per dur el certificat que demostrava que s’havien realitzat un test dins les 12 hores anteriors i que el resultat era negatiu.

Pel que fa a l’exoneració dels locals de l’oci nocturn de pagar les taxes comunals que va aprovar aquesta setmana el comú d’Andorra la Vella, Maciel va agrair “aquest gest, ja que portem gairebé dos anys tancats”.

tracking