Un home fereix a un altre i el deixa al mig de la calçada sagnant

Els agents van detenir al Pas de la Casa un home no resident de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral

Policia recurs pas de la casa

Policia recurs pas de la casaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els agents de policia van detenir un home no resident de27anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral. Els fets van tenir lloc el dilluns 14 de febrer a les 01:13 hores al Pas de la Casa quan el cos de seguretat va ser requerit en un carrer de la vila, perquè hi havia un jove estès en mig de la calçada amb un trau al cap i sagnant per la boca. Sobre lloc, es van trobar dos testimonis, els quals van manifestar que la persona havia estat agredida amb un cop de puny per un altre home, del qual en van facilitar un descriptiu.

Vist elsfets, la policia va efectuar una enquesta per la zona i es va poder localitzar l'agressor, procedint a la seva detenció.

El cos de seguretat també va detenir durant la setmana dos homes no residents per intentar accedir al país amb una altra identitat per la fronterafrancoandorrana. En aquest sentit, el primer arrest es va donar el dimecres 16 de febre a les 12 hores quan un home no resident de26anys va ser controlat al punt fronterer del Pas de la Casa l'interior d'un turisme quan accedia al Principat. Un cop verificada la seva identitat en els arxius informàtics, es va constatar que havia estat controlat anteriorment indocumentat i s'havia identificat amb una altra identitat. Així, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. L'altra detenció va ser el dijous 17 de febrer a les 08:15 hores al Pas de la Casa quan un home no resident de36anys va ser controlar a la frontera quan accedia amb un turisme al país i verificada la seva identitat en els arxius informàtics, es va constatar que havia estat controlat anteriorment indocumentat i s'havia identificat amb una altra identitat.

El Pas de la Casa.

tracking