problemes amb la parcel·la de l'antiga plaça de braus

El lloguer de l'espai és l'últim escull per decidir on situar el recinte multifuncional

Conxita Marsol i David Astrié.Comú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Conxita Marsol, cònsol major del comú d’Andorra la Vella, va explicar ahir que el que està endarrerint la presa de la decisió d’on ubicar l’espai multifuncional és que la parcel·la de l’antiga plaça de braus (la ubicació que havia estat la primera preferència) és parcialment privada. “És el fet de fer una inversió tan important amb una part de terreny de lloguer”, va comentar Marsol per justificar la dilació en la presa de la decisió.

La cònsol major va afirmar que encara intenten esgotar la possibilitat d’evitar construir l’equipament en un terreny parcialment de lloguer. Va remarcar que “no és tant l’import com el concepte de dir: ‘Si poguéssim trobar un terreny que no fos de lloguer.’ Però tenim el que tenim i, per tant, no hi ha gaires més opcions”. Marsol va assenyalar que fer un gran projecte com aquest amb la inversió que comporta en un espai que no és comunal genera dubtes al Govern. Tot i això, l’objectiu és clar: portar el multifuncional al davant del Govern. L’alternativa que hi ha damunt la taula és la Margineda.

El recinte multifuncional és un dels grans projectes d’aquesta legislatura. És una de les grans inversions que es va fixar Govern amb la idea que, un cop acabat el projecte, podria servir per acollir esdeveniments com la Fira d’Andorra la Vella. L’any 2020 es va arribar a posar en dubte la continuïtat del projecte, però durant el 2021 es va tornar a considerar una inversió estratègica.

tracking