L'hospital pateix el tercer brot de covid i el nombre de casos actius creix fins als 695

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nou brot de covid va afectar ahir la tercera planta de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, que va quedar sota vigilància per la localització de dos casos positius entre els 16 ingressats. El centre acumula així deu contagiats en tres brots a les instal·lacions després dels tres pacients diagnosticats a la planta de medicina interna i pal·liatius i dels dos hospitalitzats i tres professionals sanitaris positius a l’ala de cirurgia detectats dilluns.

Davant d’aquesta situació, el centre va activar els protocols de seguretat tant per als pacients com per als professionals i la direcció del SAAS va destacar que “s’han tornat a intensificar els controls amb antígens a les visites dels pacients”.

Al país la xifra de nous contagis que l’òmicron va deixar ahir va ser de 81 positius, que van provocar un “lleuger repunt” dels casos actius, que van augmentar a 695, dinou més que el dia anterior. En aquest sentit, el ministre portaveu, Eric Jover, va indicar que durant els propers dies “veurem estabilització al voltant d’aquesta xifra”.

Jover també va comunicar que Govern ha obert un expedient informatiu a l’Andorra Mountain Music per investigar l’ús de la mascareta. En aquest sentit, va apuntar que de cara als propers concerts es reforçaran les mesures de control.

tracking