Mobilitat

Equipaments obligatoris a partir del port d'Envalira

El Servei Meteorològic preveu precipitacions febles i intermitents en forma de neu a l'extrem nord del país

Neu a EnvaliraMobilitat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat ha decretat la fase groga aquest vespre a la carretera general 2 a partir del port d'Envalira. En aquest sentit, la predicció meteorològica obliga a extremar les precaucions a aquesta zona de la xarxa viària, per tant, és obligatori l'ús de pneumàtics especials o equipaments; no circular a més de 60 quilòmetres; disminuir la velocitat, especialment en revolts i trams inclinats i evitar qualsevol maniobra brusca, a més d'augmentar la distància de seguretat.

Tal com s'havia anunciat durant tota la setmana, la neu ha fet acte de presència aquest matí a cotes altes, tot i que durant la resta del dia el Servei Meteorològic preveia que la cota baixaria dels 1.500 als 1.200 metres. La temperatura ha baixat en un dia marcat sobretot pels núvols. Així mateix, s'esperen precipitacions febles i intermitents en forma de neu a l'extrem nord del país.

La setmana

Per demà el Servei Meteorològic preveu un matí amb predomini de clarianes i precipitacions febles a primera hora de la tarda. La previsió del diumenge és similar, amb l'arribada d'una massa d'aire fred que reactivarà lespluges. El dilluns, encara amb presència de la massa d'aire fred, les clarianes recuperaran el protagonisme.

tracking