Història

El consell assessor del Patrimoni avala el Dodge Fargo com a bé moble

Han decidit donar suport a la inscripció de l'autocar històric a l'inventari general del Patrimoni Cultural

Reunió Consell Assessor del Patrimoni CulturalSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell assessor del Patrimoni ha avalat avui la inscripció del Dodge Fargo a l'inventari general del Patrimoni Cultural com a bé moble, segons informa Govern en nota de premsa.

El Dodge Fargo és l'autocar de línia regular més antic que conserva el país, matriculat l'any 1948 al Principat i custodiat actualment per l'Associació Velles Cases Andorranes. El consell assessor ha decidit donar suport a la proposta per la representació del bus en "la millora de les comunicacions per carretera, el desenvolupament del comerç i la repercussió en l'economia".

La ministra de Cultura i Esports, SílviaRiva, ha encapçalat la reunió celebrada avui a la seu del ministeri a l'edifici de l'Hotel Rosaleda. La proposta de l'àrea de patrimoni cultural en referència a l'autobús ha estat el primer punt a tractar en la trobada.

Durant la reunió també s'ha comunicat oficialment que l'edifici de Ràdio Andorra es convertirà en la seu delministeride Turisme. A més d'acollir les dependències d'Andorra Turisme i preservar la planta baixa de l'edifici com a espai de memòria de l'emissora.

Treballs de restauració

El conseller de Vida Cultural i la cònsol major d'Escaldes-Engordany han visitat aquest matí l'evolució dels treballs de restauració del Fargo, en el que hi col·labora el comú, segons han informat per xarxes socials.

tracking