Seguretat vial

La policia multa 356 conductors per excés de velocitat en dues setmanes

La campanya de control de conductes imprudents acaba amb 413 infraccions

Un agent de policia efectuant un control de trànsit.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia ha tancat la campanya de conductes imprudents al volant amb la imposició de 413 sancions de les quals 356 són per no respectar el límit de velocitat en els controls fets durant dues setmanes. El cos de seguretat ha fet públic aquest matí el balanç que ha comportat la detecció amb els radars de 356 conductors que circulaven més ràpid del que està autoritzat com a infracció més freqüent seguida de les 17 motivades per no respectar la senyalització horitzontal de la calçada.

La tercera infracció més habitual han estat les 13 imposades per no respectar senyals de prohibició i 12 per no respectar senyals d'obligació, segons detalla el cos de seguretat sobre la campanya realitzada entre el 14 i el 27 de febrer. La policia ha multat cinc conductors per fer avançaments no autoritzats, quatre per circular a una velocitat no adequada a l'estat de la calçada i tres per saltar-se un semàfor en vermell.

Les altres tres infraccions detectades pels agents han estat per conduir de forma temerària posant en risc a la resta d'usuaris de la carretera, per fer un un avançament en un encreuament o immediatament abans i una altra s'ha imposat per no cedir el pas a vianants que anaven a creuar la via en un pas senyalitzat o per iniciar la marxa abans que els vianants es trobin a una distància de seguretat suficient.

tracking