FRONTERA RIU RUNER

Dos arrestats per intentar entrar 107 grams de marihuana

La policia ha efectuat sis detencions durant la setmana passada per delictes contra la salut pública

Un agent de la duana a la frontera andorrana.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cos de seguretat va detenir durant la setmana passada sis persones com a presumptes autors de delictes contra la salut pública. El més destacat va tenir lloc a la frontera del riu Runer quan una dona i un home no residents de31anyscadascun, van intentar introduir 107 grams de cabdells de marihuana amb un turisme particular el dimarts 8 de març a les 15:10 hores. El mateix dia a les 10.30 hores van arrestar un home no resident de50anys per intentar introduir 0,3 grams de cocaïna amb un turisme particular.

A El Tarter, un home no resident de29anys va ser arrestat per possessió d'un embolcall contenint0'3grams d'èxtasi, en un control rutinari que va tenir lloc el dia 11 de març a les 01:50 hores. Així mateix, els agents van detenir dos homes un resident de42anys i l'altre no resident de43anys, pel comís de0'6grams de cocaïna i una cigarreta confeccionada amb haixix, en control rutinari en un aparcament pròxim a un local d'oci el dissabte 12 de març a les 02:05 hores a Arinsal, a la Massana.

Detinguts dos homes per falsificar la seva identitat quatre vegades

Els agents van arrestar un home no resident de 19 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Els fets van tenir lloc el passat dimarts 8 de març a les 08:30 hores al Pas de la Casa quan en un control rutinari,en ressenyar les dades d’identitat facilitades per l’interessat -indocumentat- es va constatar al sistema informàtic que amb anterioritat en quatre ocasions havia estat controlat identificant-se verbalment amb una altra identitat diferent a la del present control.

Així mateix, també va ser detingut un home no resident de 33 anys pel mateix delicte el dijous 10 de març a les 15:50 hores a la frontera del Riu Runer quan en un control rutinari,l’interessat es va identificar amb un document no adient per accedir al país i en fer una comprovació de les empremtes dactilars, es va constatar que amb anterioritat havia estat controlat en quatre ocasions, havent-se identificat verbalment amb una altra identitat.

tracking