CLIMA

Nevades a partir de 2.000 metres

Meteorologia informa que poden arribar a acumular-se fins a 30 centímetres als cims de l'extrem nord i 15 centímetres a 2.000 metres

Poden arribar a acumular-se fins a 30 centímetres als cimsMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei Meteorològic informa que torna a nevar al nord del paísper sobre de 2.000 metres i ho continuarà fent al voltant d'aquesta cota fins demà al matí. Arran de la nevada, poden arribar a acumular-se fins a 30 centímetresals cims de l'extrem nord i 15 centímetres a 2.000 metres. Així mateix, notifiquen que una massa de núvols ben espessa encara cobreix bona part del sud-oest d'Europa. La pertorbació Celia envia al país un flux d'est i nord-est que deixarà precipitacions més abundants al nord fins demà al matí.

Meteorologia ja alertava ahir que la situació actual és propícia per parlar de les capes febles persistents i de la situació d'allausaccidentals d'aquests dies.

Arran de la previsió meteorològica el departament de Mobilitat ha decretat la fase groga aquesta matinada fins passades les 11 hores del matí a la carretera general 2 a partir del port d'Envalira, però ara ja no fan falta equipaments a cap zona del país.

tracking