Innovació esportiva

Inscripcions obertes per la 2a edició de l'Andorra Sports Startup Challenge

L'objectiu del certamen és identificar les últimes tecnologies arreu del món

Els premiats de l'edició anterior.Andorra Business

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'AndorraSportsStartupChallenge torna amb la segona edició del concursd'startupsinternacional. L'objectiu del certamen és identificar solucions disruptives en el sector esportiu i turístic, i les últimes tecnologies arreu del món. El concurs es dividirà en millora de la seguretat i l’accessibilitat dels itineraris ciclistes; millora de la sostenibilitat i de l’impacte social en els esdeveniments esportius organitzats al país; millora de la implicació i experiència dels fans i consumidors per a esdeveniments esportius organitzats al país (abans, durant i després de l’esdeveniment); millora dels mètodes educatius mitjançant plataformes de gamificació, i recopilació, visualització i anàlisi de dades per tal de crear un perfil 360º dels usuaris i turistes que visiten Andorra.

La convocatòria per presentar les propostes estarà oberta del 21 de març de 2022 a l'1 de maig de 2022. Se seleccionaran fins a 10 projectes/startupscom a finalistes que faran presentacions en línia. Un d'ells serà seleccionat com a guanyador i hi haurà dues mencions especials. El guanyador tindrà l'oportunitat de dur a terme un projecte pilot, la participació en un esdeveniment del sector, un any de subscripció gratuïta alGSICi al Clúster Andorra.

A més, el guanyador i les duesstartupsamb mencions especials rebran: Menció especial a la Guia d'Emprenedoria i Inversió d'Esports d'Andorra que publicarà elGSICl'any 2022, sessió dementoringd'una hora amb un membre del jurat i lliurament de premis in situ a l'AndorraSportsInnovationSummit.

El concurs està organitzat per AndorraResearch&Innovation, AndorraBusinessi el GlobalSportsInnovationCenterpoweredbyMicrosoft (GSIC), i compta amb el suport deSPSGConsulting.

tracking