ASSEMBLEA AUTOMÒBIL CLUB

L'ACA impulsarà la promoció d'Andorra com a destí del motorsport

El club vol incentivar l'arribada de proves automobilístiques al país i l'equip de Sim Ràcing

Lliurament del Carnet d'Or als tres socis de més antiguitatFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'Automòbil Club d'Andorra ha tancat el 2021 amb 1.042 socis i sòcies nous i ja supera els 10.500, el que suposa un ritme de més de 1.000 abonats nous cada any i es consolida així com el club més gran del país, segons ha explicat el seu president EnricTarradodurant l'Assemblea General Ordinària de l'ACA, que s'ha celebrat en una de les sales dels Cinemes illa Carlemany. "Tenim la previsió d'arribar a 15.000 socis d'aquí a cinc anys", ha puntualitzat.

El Club també ha presentat per a l'exercici 2021 un resultat positiu que es destina a fons socials per mandat de l'Assemblea. En aquest sentit, l'ACAha notificat que ha crescut en tots els indicadors econòmics, sobretot en les àrees de negoci i ha millorat de manera notable els recursos propis reforçant la solvència econòmica de l'entitat. Així, ha elaborat un pressupost general per a l'exercici 2022 inferior el 2021, en previsió de la situació global de recuperació econòmica, però també ha reforçat les xifres per destinar-ho a l'objectiu de l'entitat: la promoció turística d'Andorra, mitjançant elmotorsport. "La previsió de pressupost d'aquest any serà 80.000 euros mésbaixaperquè preveiem fer més inversions que en l'exercici anterior. Des d'una remodelació de les oficines, fins a la posada en marxa de l'equip deSimRàcingo la promoció de l'arribada de proves automobilístiques al país per promocionar-lo", ha ditTarrado.

Durant l'Assemblea, també s'ha presentatACACLIC, l'app de l'Automòbil Club que els pròxims dies els socis i sòcies es podran descarregar i mitjançant la qual el Club consolida el procés de transformació tecnològica i digital, amb la finalitat de millorar els serveis oferts a les sòcies i socis. Així mateix,Tarradoha explicat que es vol continuar millorant l'oferta de descomptes i promocions de la targeta financera del Club,ACAMASTERque s'ha tancat el 2021 amb un total de 3.254 targetes actives i ha afegit "llencem l'app per a tots els socis del club, però és una iniciativa que dirigim als nostres socis més joves".

El club ha volgut aprofitar l'esdeveniment per reconèixer, un any més, els tres socis de més antiguitat, als quals ha lliurat el Carnet d'Or, és a dir la quota gratuïta. Aquests han estat Josep Baliellas (178); Josep A. Serra (193) i Antoni Duró (204) qui li ha recollit el guardó Nani Duro.

Lliurament del Carnet d'Or als tres socis de més antiguitat

tracking