Ocupació

El SAAS busca dos metges d'urgències i dos anestesistes

El procés de selecció estarà obert fins el 6 d'abril

Dos treballadors del SAAS.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El SAAS obre el procés de selecció per contractar dos metges d'urgències i dos anestesistes, segons publica el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra d'avui. Les persones contractades entraran a formar part de la plantilla orgànica del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària adscrites al Servei d'Urgències del SAAS.

Els requisits per accedir a la plaça de metge d'urgències són tenir l'especialitat en medicina familiar i comunitària via MIR,Diplômed'ÉtudesSpécialisées(DES) o equivalent, o acreditar una experiència mínima de5anys en urgènciesi/oemergències en serveishospitalariso sistemes d'emergències mèdiques. Es valorarà experiència demostrable en l'àmbit hospitalari i coneixement de plataformes informàtiques aplicades a l'entorn assistencial, una nacionalitat preferentment andorrana i competències escrites i comunicatives en català.

Per optar a les dues places de metge especialista en anestèsia i reanimació cal el títol de l'especialitat via MIR, Diplôme d'Études Spécialisées (DES) o equivalent, així com acreditar experiència assistencial. Tanmateix, es valorarà experiència demostrable en l'àmbit hospitalari així com coneixement de plataformes informàtiques aplicades a l'entorn assistencial, una nacionalitat preferentment andorrana i competències escrites i comunicatives en català.

Les persones interessades poden presentar una carta de motivació, acompanyada decurriculum vitae, fotocòpies compulsadesdels títolsi documentació acreditativa de l'experiència a l'Àrea de Persones delSAASabans del 6 d'abril.

tracking