està establerta a santa coloma

Un grup empresarial català compra Lleixiu l'Andorrana

Està especialitzada en la distribució de productes de neteja

'Showroom' de l'empresa a Santa Coloma.LLEIXIU L'ANDORRANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ilser Group, nom comercial sota el qual opera Ilerda Serveis des del mes de juny passat, ha adquiirt l’empresa Lleixiu l’Andorrana amb l’objectiu de “donar un impuls a la seva activitat comercial”, va explicar ahir el grup empresarial català en un comunicat. L’operació suposa ampliar la presència actual del grup a Tarragona, Lleida i part d’Osca al territori andorrà. Especialitzada en la distribució de productes de neteja a Andorra, Lleixiu l’Andorrana compta amb una plantilla de sis persones i unes instal·lacions de 1.400 metres quadrats a Santa Coloma. La seva gestió passa a mans d’Ilser Group.

El conseller delegat del grup, Marc Cerón, manifesta en el comunicat el seu desig de créixer en altres territoris “convertint-nos en l’única empresa del sector de la distribució de productes de neteja que operem a Espanya i a Andorra, així com l’única del seu sector que té dues seus a dos països”. Des d’Ilser expliquen que aquesta operació de compra s’emmarca al nou full de ruta de la companyia, que aposta per la digitalització, la sostenibilitat i la globalització sota l’eslògan Digital, Green and Global. Recorden, en aquest sentit, que la compa­nyia ja responia el 2020 a la creixent demanda del format take away en hostaleria amb el llançament d’una nova línia d’envasos de menjar elaborat amb material reciclable i reciclat.

Així mateix, més enllà de la innovació, Ilser Group ha invertit 450.000 euros en l’adquisició d’un 30% de la nova flota de vehicles en propulsió ecològica, així com en la instal·lació de plaques solars d’autoconsum i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, com ara es recull a l’informe 2021 sobre eficiència energètica.

tracking