els beneficis aniran destinats a càritas

Montaner publica un llibre del conflicte Rússia-Ucraïna

L'obra té un cost de cinc euros i es distribuirà a la llibreria Idees de l'Ila Carlemany i a la Fnac

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La consellera general no adscrita, Carine Montaner, ha publicat un nou llibre sobre el conflicte entre Rússia i Ucraïna que porta per títol Conflicte Rússia-Ucraïna: Fi de la neutralitat d’Andorra, segons ha explicat la mateixa parlamentària. L’obra és una anàlisi resumida a nivell geopolític i econòmic del conflicte bèl·lic actual i un dels eixos del llibre tracta sobre “el canvi de la política andorrana amb el trencament de la neutralitat històrica del país”.

La integritat dels beneficis aconseguits amb la seva comercialització aniran destinats a l’entitat Càritas d'Andorra “per ajudar els més necessitats”, segons ha fet saber la política laurediana en un comunicat i a les seves xarxes socials. Així mateix, Montaner destaca que el llibre està compost per quaranta pàgines i estarà editat amb lletres grans per “facilitar la lectura de la gent gran”.

L’obra té un cost de cinc euros i es distribuirà a partir del 18 d'abril, als punts de venda de la llibreria Idees de l'Illa Carlemany i al Fnac (Pyrénées). Segons explica la futura candidata d’Andorra Endavant, estarà disponible en català i en francès.

tracking