Preu de la llum

El PS demana que FEDA s'endeuti i assumeixi l'augment del preu de la llum

Pere López i Pere Baró han reclamant que el Govern “inverteixi en el benestar de la ciutadania” i asseguren que “faran oposició frontal” a qualsevol pujada de tarifes

Pere López i Pere Baró avui en roda de premsaMarc Romero

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialdemòcrata es posa les mans al cap. El president del partit, Pere López, i el secretari d’organització del PS, Pere Baró, han reclamat que no s’apugin els preus de les tarifes elèctriques i que “temporalment que sigui FEDA qui s’endeuti mentre dona les explicacions necessàries per entendre la situació actual”, ha assegurat López.

Els socialdemòcrates han posat la mira en les inversions realitzades per l’empresa parapública i en “com ha crescut els òrgans directius des que Demòcrates ha entrat a governar”. De fet, López ha recriminat que “FEDA hagi deixat d’estar al servei de la ciutadania per posar-se al servei de l’executiu i que l’empresa s’hagi convertit en una oficina de col·locació de càrrecs”. “Farem oposició frontal a qualsevol apujada de tarifes”, ha conclòs el president del PS.

En relació als carburants Baró ha reclamat al Govern que “inverteixi en el benestar públic” i ha demanat que “s’actuï com s’està fent als països veïns”, tot i que ha reconegut que Andorra no té tant marge d’actuació perquè les taxes sobre els preus dels carburants són menors.

“El cap de Govern quasi en ridícul”

D’altra banda, en relació a la polèmica resposta de Xavier Espot, el cap de Govern, a la consellera general no adscrita, Carine Muntaner, López s’ha sorprès que “la majoria demani una informació que el cap de Govern no va voler donar deixant-lo quasi en ridícul”.

tracking