PROGRAMA Academy for Women Entrepreneurs

Convocades quinze beques per a un programa d'emprenedores dels EUA

La primera edició del programa de formació per a dones emprenedores del govern estatunidenc tindrà lloc entre maig i octubre a Andorra

El ministre Gallardo i l'ambaixadora dels Estats Units ReynosoFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consolat General dels EUA a Barcelona en col·laboració amb Andorra Business han convocat la primera edició del programa gratuït de formació per a dones emprenedores del govern estatunidenc, conegut com "Academy for Women Entrepreneurs" (AWE), que tindrà lloc entre maig i octubre a Andorra en col·laboració amb l’Associació de Dones d’Andorra, segons informa l'entitat Andorra Business en un comunicat.

La convocatòria està oberta a emprenedores de qualsevol nacionalitat que resideixin al Principat i que hagin creat una startup en els darrers 4 anys o que tinguin una idea avançada i estiguin a punt de posar-la en marxa. Totes les participants formaran part de la gran xarxa global d’emprenedores AWE que compta amb més de 16.000 dones de 80 països d’arreu del món.

L’ambaixadora dels Estats Units, Julissa Reynoso, Ambaixadora dels Estats Units a Espanya i Andorra, en la seva visita al país, ha explicat que "amb aquesta iniciativa volem que les dones desenvolupin tot el seu potencial econòmic com a emprenedores i connectar-les a una gran xarxa global de dones emprenedores d’arreu del món que també han participat a AWE". Aixó mateix, Reynoso ha destacat que "avui, més que mai, cal garantir que les dones tinguin totes les oportunitats possibles per contribuir a la reconstrucció de l’economia mundial".

Per la seva banda, el ministre Gallardo, ha destacat que "el país compta amb un teixit d’emprenedores molt important, algunes de les quals reconegudes internacionalment. Les 15 professionals seleccionades pel programa AWE podran ampliar encara més els seus coneixements i contactes el que repercutirà molt positivament en els seus negocis".

Les emprenedores interessades en participar poden presentar la seva candidatura fins el 29 d'abril.

tracking