El pavelló andorrà a l'Expo Dubai ha acollit 420.000 visitants

L'exposició universal ha permés la creació de sinergies i reunions d'alt nivell amb diversos països

El pavelló andorrà a l'Expo DubaiGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'ExpoDubai tanca portes avui després de sis mesos. Govern informa que han passat pel pavelló andorrà 420.000 visitants d'arreu del món, sobretot de països àrabs, Europa o sud-est asiàtic. Marc Gelabert, comissari del pavelló d'Andorra i secretari d'Estat de Diversificació econòmica i Innovació, apunta que es tracta d'una xifra que "supera amb escreix les nostres expectatives inicials".

Les instal·lacions andorranes han presentat als visitants el Principat com una "destinació d'inversions atractiva", i un país "a la recerca d'estratègies de sostenibilitat". La participació del Principat a l'exposició ha ajudat en l'establiment de sinergies, segons destacaGalabert, ja que s'han mantingut reunions d'alt nivell amb els Emirats Àrabs, Aràbia Saudita, Montenegro, Finlàndia, Luxemburg, Israel, Japó, entre d'altres.

Aquesta tarda se celebrarà la cloenda de l'Expo2020, quea escala globalha acollit a més de 23 milions de visitants.Galaberthi assistirà com a comissari i la cerimònia es podrà seguir en directe.

El pavelló andorrà a l'Expo Dubai

tracking