despeses bàsiques

Els refugiats ucraïnesos poden recollir l'ajut de 100 euros a la Massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els refugiats ucraïnesos que tenen l’autorització de sojorn d’Immigració podran acudir entre avui i demà al comú de la Massana per rebre l’ajuda mensual de 100 euros destinada a cobrir les seves despeses personals, ja que la majoria d’ells encara no tenen cap font d’ingrés.

El consolat honorari d’Ucraïna a Andorra ha estat l’encarregat de gestionar aquesta iniciativa. L’ajuda es farà “amb les aportacions dels membres del Club Internacional i la recaptació d’Èpic Andorra i Grandvalira Social”, segons va detallar en un comunicat.

El lliurament dels diners es farà en una sala habilitada pel comú massanenc. Els refugiats hi podran anar avui a partir de les deu del matí i fins les cinc de la tarda i divendres entre les deu del matí i les dues de la tarda. Els diners s’entreguen perquè els refugiats acollits a Andorra puguin disposar d’una petita quantitat per a despeses personals perquè les necessitats bàsiques les tenen cobertes amb l’ajuda de Govern, però la majoria no compta amb cap altre tipus d’ingrés. El cònsol d’Ucraïna a Andorra, Antonio Zorzano, ja va manifestar que espera poder entregar aquest ajut a cada adult durant tres mesos.

tracking