Reportatge

El gaspatxo de 'la Esteban'

Belén Esteban presenta ‘Sabores de la Esteban’ al país. Vol que aquells que l’“odien” tastin els seus productes sense pensar en el personatge de la tele.

Belén Esteban va signar els pots de gaspatxo i les carcasses de mòbil dels fans.Emma Coll

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La princesa del poble lliscava per la rampa mecànica del centre comercial River sota la mirada expectant d’un centenar de persones. Al so de “Belén, guapa!” els fans donaven la benvinguda a Belén Esteban, que ahir va presentar la seva marca d’aliments, Sabores de la Esteban, al Principat.

La famosa col·laboradora de televisió ja fa un any que va decidir emprendre el seu propi camí en el món dels negocis amb la seva marca d’aliments i, fins ara li ha anat molt bé. De fet, la “marca Espanya” ha creuat fronteres de la mà de la de Paracuellos i ha arribat, per exemple, a Alemanya, Nova York i Dubai. “Jo vull arribar a tots els llocs on em deixin”, explicava ahir. No hi ha dubte que aquest desig s’està complint i ara ho fa a Andorra on, a més, va presentar nous productes que, de moment, es venen en exclusiva al país. Està clar que veure lluir les seves patates fregides, el gaspatxo i el salmorejo a les lleixes del supermercat andorrà li fa “molta il·lusió” i desitja que “a la gent li encanti”.

Esteban aposta per un producte amb “sabor, qualitat, amb la marca Espanya i a un bon preu perquè tothom el pugui comprar”. Per a ella, el secret a la cuina és “la qualitat del producte, la quantitat de sal, d’oli... i no et diré la resta de secrets!”. De moment, la marca compta amb el gaspatxo, el salmorejo, les cremes de verdures i les patates seleccionades. Malgrat que no va voler desvelar quines seran les pròximes novetats, sí que va donar una pista: “Una cosa que tots fem a casa per guisar i menjar... tot casolà i de qualitat.”

La famosa col·laboradora va posar en relleu la seva implicació amb el projecte. Des de petita, va recordar, li ha encantat cuinar i coneix bé les receptes de la seva mare. “Molta gent es pensa que jo soc la imatge, però no. Jo soc la propietària de l’empresa”, va reivindicar tot destacant que la recepta del gaspatxo és, precisament, de la seva mare.

Sabores de la Esteban és, al cap i a la fi, la seva assegurança de vida. “He estat tota la vida a la televisió, però és cert que s’ha de pensar en el dia de demà”. El projecte li ha de servir per quan posi punt final a aquesta etapa. “Si digués que mai deixaré la televisió mentiria.” Ara bé, de moment, no té pensat abandonar-la i els seus fans podran continuar gaudint del personatge. Precisament sobre aquest tema, va indicar que vol “que la gent separi el personatge de la tele de la Belén Esteban dels productes. Jo soc molt estimada, però també molt odiada. Els que m’estimen sé que els compraran, però els que m’odien vull que els tastin sense pensar en la Belén Esteban”.

tracking