gastronomia

Una cervesa d'&Andbeer guanya la medalla d'or en un concurs de Barcelona

L'entrega del guardó.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El jurat del concurs Barcelona Beer Challenge 2022 (BCh22) va atorgar dissabte passat la medalla d’or en la categoria Experimental Beer (cervesa d’innovació i diferent a la resta de categories) a l’andorrana &Andbeer juntament amb altres dos líders cervesers: Basqueland (Silver Prize) i Tyris (Bronze Prize), segons van informar membres del projecte ahir a través d’un comunicat. En aquesta ocasió, van participar a l’esdeveniment 215 cerveseres de 15 països presentant un total de 1.315 cerveses.

La cervesa guanyadora de la marca andorrana ha estat concretament ⩓ Hydrobeer, una mescla d’hidromel elaborada amb mel de la casa Autèntic Abelles d’Andorra i cervesa Blonde Ale sotmesa a un tractament posterior en barril. “És una cervesa singular que equilibra els sabors i aromes de la mel i del barril, acompanyats d’un interessant grau d’alcohol”, destaca el text.

Els professionals d’Andbeer van manifestar ahir que aquest premi “no sols és un reconeixement a la creació d’una cervesa especial sinó que també es tracta d’un reconeixement intern a la funció d’i+d posada en marxa fa quatre mesos, i a partir de la qual hem creat prop de 15 noves referències”. Convençuts que estan en la direcció correcta, els professionals d’Andbeer asseguren que continuaran invertint en recerca i desenvolupament de nous conceptes de cervesa.

tracking