Donat d'alta l'home atacat per un gos de raça perillosa a Escaldes

La víctima va patir ferides de gravetat a la cara causades per l'animal amb la pota

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'home ferit dissabte a la tarda per l'atac d'un gos de raça perillosa a Escaldes ha rebut l'alta, segons han informat des de l'hospital. La víctima va ser traslladada al centre per les ferides de gravetat que li va provocar a la cara l'agressió de l'animal amb una pota, de la qual van alertar des d'un bar d'Escaldes.

Els fets van tenir lloc en un edifici de l’avinguda Copríncep de Gaulle d’Escaldes-Engordany quan dues persones van coincidir amb els seus dos animals que es van enganxar i en voler-los separar va resultar ferit un dels homes per l'atac amb la pota a la cara. El dos gossos anaven lligats i portaven morrió, segons ha informat la policia que va obrir una investigació pels fets com també va fer el cos de banders. El Govern ha informat que el propietari del gos complia tota la normativa vigent i tenia l'assegurança obligatòria però que els banders han obert un expedient perquè es va produir una agressió que va provocar lesions a una persona. La sanció que podria comportar pot arribar als 300 euros.

Fonts del cos de bombers van indicar que van traslladar l’home en ambulància a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell després de rebre l’avís de l’atac poc abans d’un quart de nou del vespre de dissabte. A part del vehicle de bombers, al lloc dels fets també va desplaçar-se una patrulla de la policia i agents del cos de banders per investigar el que havia succeït.

tracking