El PS dubta que els liberals no coneguessin els deutes del partit

López assegura que les acusacions fetes pel president dels liberals “no tenen fonament”

Jordi Gallardo i Pere LópezFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pere López, president del Partit Socialdemòcrata, carrega contra el president de Liberals, Jordi Gallardo, pel cas del deute de 112.000 euros que té la formació blava arran d’un crèdit personal, signat per Enric Pujal en nom del partit, que es va demanar el 2010 amb venciment el 2011. López assegura que “és molt greu que un partit com Liberals d’Andorra no sàpiga quins deutes pot arribar a tenir”, amb referència a la justificació que el president dels liberals va donar la setmana passada. Gallardo va explicar en roda de premsa que “no hem posat mai el deute als nostres comptes perquè mai havíem tingut coneixement que aquest deute existia”, una defensa que el president del PS veu injustificable.

A més, López també recorda que el Tribunal de Comptes, que va portar el cas a la Fiscalia el 2020, ja va alertar el 2017 del deute de la formació de Gallardo. “Tothom era coneixedor de la situació perquè fa quatre anys que el Tribunal de Comptes està apuntant aquesta situació en els seus informes”, assevera López, que diu que “no entenc com es poden voler presentar”. En aquest sentit, el màxim responsable de la formació vermella es pregunta com el liberals volen “gestionar els diners de la ciutadania i gestionar un país si no saben els deutes que tenen”.

D’altra banda, amb relació a les acusacions de Gallardo sobre “una campanya de desacreditació” engegada des de les files socialdemòcrates per “no haver superat el resultat de les eleccions”, López assegura que “aquestes acusacions no tenen cap fonament”.

tracking