Un home de 65 anys detingut per robar un cotxe a Escaldes

El turista va ser arrestat en un control a la carretera general 2 a la rotonda de Grau Roig, on s’havia col·locat un control policial

Vehicles del cos de policia.Arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home no resident de 65 anys va ser detingut diumenge com a presumpte autor d’un robatori d’un cotxe a Escaldes-Engordany. El propietari del vehicle tenia les claus al contacte mentre descarregava les bosses de la compra al seu domicili quan l’arrestat va furtar el cotxe. Eren les quatre de la tarda i es va iniciar el dispositiu de recerca. Finalment, es va detenir el presumpte autor dels fets en un control a la carretera general 2, a l’altura de la rotonda de Grau Roig. És l’únic delicte contra el patrimoni que es va registrar la setmana passada.

Entre els delictes contra la salut pública destaca el de dos homes de 20 anys residents al Pas de la Casa i Encamp vinculats a l’operació Rei, que va desarticular el negoci d’un important traficant d’estupefaents a la vila de la Massana el juny del 2021. Respecte als delictes contra la salut pública, es van registrar tres casos vinculats a la possessió de cocaïna i marihuana. El primer va ser la detenció d’un home no resident de 24 anys, per intentar introduir 1,2 grams de cocaïna i 4,7 grams de marihuana, a la una de la matinada del 7 d’abril. Al mateix pas fronterer es detenia a les quatre de la tarda de divendres una dona resident de 49 anys que intentava introduir tres grams de cocaïna al Principat. Durant la matinada de dissabte es detenia un home de 24 anys a Andorra la Vella per possessió de 0,4 grams de cocaïna.

Detencions per agressions

Un home resident de 42 anys va ser arrestat dijous a la tarda com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral després d’agredir-ne un altre. Li va causar una ferida sagnant al llavi que va requerir tres punts de sutura. Durant la matinada de diumenge es va detenir un home resident de 28 anys com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i contra la funció pública. Un home després d’haver consumit alcohol va agredir la parella i dues persones més a casa seva. Quan la policia va arribar al lloc dels fets els agents van notar que “la seva actitud no és gens col·laboradora, ja que continua molt agressiu i oposa forta resistència a ser controlat”.

+

Enxampat conduint sense carnet

La policia va detenir un home no resident conduint sense carnet i que va donar una identitat falsa als agents.

Falsedat documental

Servei d’Immigració rep una sol·licitud per a l’obtenció d’una autorització de residència i treball. La documentació aportada va resultar ser falsa.

UNA RESIDENT DONA 3,66 EN LA TAXA D'ALCOHOL EN SANG

La policia va detenir dijous una dona resident de 32 anys amb una taxa d’alcoholèmia de 3,66. És el delicte contra la seguretat viària més destacat de la setmana. Destaca també l’arrest d’un home resident de 23 anys, amb una taxa d’1,32 g/l, i que va donar positiu a la prova de tòxics salival. Se l’acusa com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobediència. En el registre també se li va trobar en la seva possessió un gram d’haixix. Durant una parada rutinària de circulació, l’interessat no va fer cas a les indicacions dels agents per aturar-se i es va donar a la fuga. Els agents el van perseguir fins que finalment el van acabar detenint. Al llarg de la setmana es van registrar altres positius en alcoholèmia i tòxics. Es tracta d’un home no resident de 31 anys, que dissabte a les nou de la nit va donar una taxa 1,98 g/l, i també va donar positiu en la prova de tòxics salival. A part, se li van descobrir 0,3 grams de cocaïna quan el van registrar. Hi va haver un total de deu detencions per delictes contra la seguretat del trànsit, tots vinculats a positius en alcoholèmia.

tracking