Andorra Sax Fest

Dos andorrans guanyen el Solo Youth Competition del Sax Fest

Cristel Villaró i Martí Solanelles es van proclamar campions en la categoria A i B, mentre que Elisenda Gallardo i Pere Gonzalez van aconseguir dos segons llocs

Martí Solanelles, 1r classificat, i Elisenda Gallardo, segona classificada a la categoria B

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els andorransCristelVillarói Martí Solanelles van guanyar dijous el SoloYouthCompetitionde l'AndorraSaxFest en les categories A i B, respectivament. Elisenda Gallardo va quedar segona a la categoria B. El també andorrà Pere González va ser subcampió de la categoria C guanyant així una beca d'estudis a l'Institutde la Música d'Andorra la Vella, atorgada pel comú de la capital.

La cinquena edició del concurs per a infants i joves es va desenvolupar dijous al matí al Centre de Congressos i va comptar amb 26 participants, cinc d'ells andorrans i estudiants de l'Institut de la Música.

Els aspirants a la categoria A, amb infants de fins a 10 anys, van tocarChanson dans la rue de Francine Aubin i la guanyadora va ser obsequiada amb 110 euros en vals de compra en establiments musicals. Els participants a la categoria B, fins als 12 anys, van interpretarPoême de Toni Gibert i el guanyador es va emportar un val de 130 euros. D'altra banda, els joves que van participar en la categoria C, fins als 15 anys i amb la victòria de la portugesa Leonor Dias, van interpretarLe samurai noir de Sofiane Messabih i la guanyadora va rebre un premi de 300 euros en vals de compra.

Finalment, en la màxima categoria del SoloYouthCompetition, amb la participació de joves fins a18anys, el rusDmitryPinchuk va ser-ne el guanyador. Els aspirants van tocar una nova composició de Jordi Griso feta expressament per aquesta ocasió,Andsax. El guanyador va ser guardonat amb 2.250 euros en vals de compra, diversos accessoris per al saxòfon i una actuació per a lapropera ediciódel festival.

Cristel Villaró, campiona en la categoria A

Pere González, segon classificat en la categoria C i guanyador de la beca d'estudis a l'Institu de Música d'Andorra la Vella

tracking