esquí

Grandvalira tanca la temporada amb una sessió de DJ Claptone

L’actuació del misteriós productor que amaga la identitat tindrà lloc dissabte a l’Abarset

Una actuació a l'Abarset.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira ha programat diverses actuacions a l’Abarset durant aquesta Setmana Santa amb l’objectiu de celebrar el final de la temporada d’esquí. En aquest sentit, l’estació va informar ahir que l’última d’aquestes sessions musicals, que tindrà lloc dissabte 16 d’abril –dos dies abans del tancament de l’estació–, estarà protagonitzada per Claptone, un dels artistes més misteriosos del panorama musical actual.

Claptone està especialitzat en els gèneres house i tech house i és reconegut mundialment per dur una màscara daurada d’estil metge de la pesta durant les seves actuacions per intrigar el públic i mantenir la seva identitat al marge. De fet, actualment encara és desconeguda per al públic. Es tracta d’un artista que ofereix uns paisatges sonors plens de sorpreses efervescents i, segons Grandvalira, és una proposta que casa a la perfecció amb la programació de l’après-ski. Abans, però, serà el torn de l’actuació de la sessió de Yibril, que tindrà lloc avui, i de Wally López, que tindrà lloc demà. En relació amb la programació de l’après-ski, des del domini asseguren que l’Abarset “ha sabut treure els artistes de la seva rutina de grans festivals i horaris de matinada per oferir-los actuar en un espai obert enmig de la muntanya i en horaris de tarda”.

Grandvalira, doncs, ha situat durant la temporada l’Abarset en el punt neuràlgic de l’estació, amb l’objectiu de convertir-lo en el millor après-ski d’Europa.

FINAL DE LA TEMPORADA DE NEU SERÀ DILLUNS VINENT

Aquesta Setmana Santa serà l’última oportunitat de la temporada per a turistes i residents per gaudir de tota l’oferta d’activitats de neu i de muntanya que ofereix Grandvalira. Així doncs, dilluns vinent es tancarà el domini i no es tornarà a obrir fins a l’estiu. En aquest sentit, des dels centres d’activitats de l’estació, Grandvalira Mountain Park i Grandvalira Adventure Center, es va recordar que s’ofereixen activitats de tot tipus per gaudir amb família i els amics. En aquest sentit, una de les atraccions és la tirolina Grandvalira, de 550 metres de recorregut i una altura de 40 metres, que permet arribar a velocitats de fins a 80 per hora en descens passant per sobre del llac del Forn. Una altra atracció és el Màgic Gliss, un tobogan de vagons sobre rails apte per a tothom que té una longitud de 555 metres de baixada i 180 metres de pujada que arriba als 40 per hora recorrent la muntanya del sector de Canillo. Una altra atracció per a tots els públics és l’Snake Gliss, un conjunt de trineus articulats que llisca per la neu com una serp des del Pla dels Espiolets fins al poble de Soldeu.

tracking