Vuit mesos de presó i 27.000 euros de multa per contraban

Un veí de la regió de París va ser detingut a l’Arieja amb 270 cartrons de tabac andorrà

Part del tabac comissat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home, resident a la regió de París, ha estat condemnat per la justícia francesa a vuit mesos de presó i a una multa de 27.000 euros després de ser controlat per les autoritats duaneres de l’Arieja amb tabac de contraban provinent d’Andorra, va informar ahir el diari occità La Dépêche du Midi. El condemnat va ser detingut diumenge passat a l’Arieja després que fos controlat a la car­retera RN-20 en direcció cap a Foix. Concretament, l’home va ser aturat pels agents de la duana francesa a la rotonda que dona accés a la localitat de Tarascó.

Després de registrar el vehicle, les autoritats duaneres van trobar al seu interior un total de 270 cartrons de tabac de contraban que l’home havia adquirit al Principat. Una mercaderia 180 vegades superior a la legal, ja que la franquícia actual és d’un cartró i mig de tabac, és a dir de 300 cigarretes. En concret transportava dins dels vehicle 54.000 cigarretes de contraban, és a dir, 54 quilos de tabac.

Després de ser controlat pels duaners, s’assenyala al rotatiu occità, l’home va ser detingut per agents de la gendarmeria de la brigada territorial de Tarascó, que el van portar fins a la comissaria de la localitat en espera de passar a disposició judicial. Dimarts passat va ser condemnat a vuit mesos de presó i al pagament d’una multa de 27.000 euros.

tracking