visita oficial a zagreb

Andorra i Croàcia reforcen les relacions bilaterals

Els països han signat un protocol d’entesa, amistat i cooperació

Ubach, amb el primer ministre de Croàcia.sfg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i el ministre d’Afers Exteriors i Europeus croat, Gordan Grlic Radman, van signar ahir un protocol d’entesa, d’amistat i cooperació general entre Croàcia i Andorra. La signatura es va fer en el marc de la visita oficial de la ministra a Zagreb per reunir-se amb les màximes autoritats del país, i que té l’objectiu de reforçar la cooperació entre el Principat i el país balcànic en els àmbits bilateral, multilateral i europeu.

Durant la visita oficial, Ubach també va mantenir una reunió amb el primer ministre croat, Andrej Plenkovic, a la seu del govern balcànic, a Zagreb. Ambdós van poder intercanviar impressions sobre la situació internacional i van refermar la voluntat de reforçar la cooperació bilateral.

A més, Ubach es va desplaçar al Parlament croat, on es va reunir amb el vicepresident de la cambra, Željko Reiner. Finalment, la titular d’Afers Exteriors es va trobat amb Neven Pelicaric, assessor del president de la República de Croàcia per als Afers Exteriors i Europeus, amb qui va tractar temes d’actualitat.

La visita d’Ubach a Zagreb va coincidir amb la trobada d’ahir a Washington del ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, amb el ministre de Finances de Croàcia. Els dos mandataris van abordar la possibilitat d’establir un conveni per evitar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i el patrimoni, així com prevenir l’evasió fiscal.

tracking