sector primari

Espot i Calvó visiten els ramaders

Els mandataris expliquen als ramaders les eines legislatives que tenen al seu abast

Espot i calvó visiten els ramadersSFG

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, van continuar ahir amb les visites a les explotacions ramaderes del país, segons va informar l’executiu a través de les xarxes socials.

L’objectiu de les visites, segons va detallar Govern, és que els mandataris puguin aproximar-se i conèixer de primera mà la tasca que desenvolupen els ramaders del Principat, així com poder-los explicar les eines legislatives que tenen a l’abast.

D’aquesta manera, ahir al matí el cap de Govern, Xavier Espot, acompanyat de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, van visitar les explotacions ramaderes de dues parròquies: la de Cal Cametes i Cal Saboiano d’Ordino, així com la de Cal Jumpere i Cal Teixidó, situades a la parròquia de la Massana.

Aposta per la carn d’Andorra

Per la seva banda, Espot, que també va fer difusió de la visita als seus comptes a les xarxes socials, va posar de manifest la importància del tracte directe amb els ramaders i l’aposta del país per la carn local. Aquesta relació en primera persona, va indicar el cap de Govern, “ens permet copsar les seves necessitats per continuar fent de la carn d’Andorra un producte de qualitat i atractiu, tant per al sector com per als consumidors finals”.

El cap de Govern i la ministra durant una visita.

tracking