energia

Modificat el decret de tarifes de la venda minorista de fred i calor útil

Seu central de FEDA.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va aprovar dimecres passat, a proposta de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, la modificació del decret de tarifes de la venda minorista de fred i de calor útil. El canvi més significatiu és l’establiment de les tarifes corresponents a la venda minorista de fred útil. Així, s’estableixen dos tipus de tarifes, en funció de la potència contractada en kW. Les tarifes aplicables són: tarifa de curta utilització de fred (CuF), que correspon a potències inferiors a 200 kW, i tarifa de llarga utilització de fred (LuF), que correspon a potències iguals o superiors a 200 kW.

La modificació del decret té en compte la nova xarxa de fred i calor que FEDA Ecoterm està construint a Escaldes-Engordany. El fet que sigui el primer projecte del país que inclou la distribució de fred fa necessari la publicació dels preus de tarifes per a aquest servei.

Aquest projecte a Escaldes oferirà una alternativa eficient i sostenible als sistemes de calefacció i aire condicionat individuals i permetrà abastir l’equivalent a 740 llars en la seva primera fase.

tracking