Temps

Nevades a partir dels 1.400 metres aquesta tarda

Meteorologia preveu que dilluns arribi l'estabilitat

Neu a partir dels 1.400 metres aquesta tardaMeteorologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Jordi estarà marcat per les precipitacions generalitzades a tot el Principat, més intenses durant el matí i el migdia. Meteorologia preveu que a la tarda seran més febles i intermitents. La cota de neu es mantindrà als 1.800 metres al matí, mentre que al migdia baixarà als 1.500 i s'espera que a la tarda pugui baixarpuntualmentfins als 1.400 metres. De fet, les primeres nevades han causat l'activació de la fase groga a la carretera general 3 a l'accés a Arcalís i a la general 4 a Pal al matí.

Les temperatures màximes seran de 10 °Ca Andorra la Vella, 8 °Ca 1500 metres i -1 °Cal Pas de la Casa.Es manté actiu l'avís groc per vent a tot el Principat.

El flux de nord posterior a la pertorbació, mantindrà la nuvolositat demà i lesprecipitacions, que es concentraran sobretot al nord del país fins al migdia.Meteorologiapreveu que al sud s'obrin clarianes. Les temperatures mínimes previstes són de 4 °Ca Andorra la Vella, 1 °Ca 1500 metres i -6 °Cal Pas de la Casa, i les màximes de 16ºCa Andorra la Vella, 12 °Ca 1500 metres i 0 °Cal Pas de la Casa.

Ja el dilluns, Meteologia preveu que s'imposi l'estabilitat atmosfèrica amb alguns núvols alts.

Mobilitat activa la fase groga a l'accés d'Arcalís i a Pal

tracking