Sant Jordi

Sant Jordi passat per aigua

Les fires es traslladen en interiors degut a les precipitacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Jordiaigualita causa deles precipitacions que cauen al Principat des del matí però amb ganes generalitzades d'aquest retorn a la normalitat. Les fires s'han reubicat i s'han muntat en interiors. És el cas per exemple de la fira de Sant Jordi de la capital, que a primera hora del matí s'ha traslladat al Centre de Congressos i la sala de La Consòrcia. Els paradistes s'han mostrat agraïts de la decisió i han valorat molt positivament les vendes. Enguany la fira d'Andorra la Vella compta amb 43 parades de venda de llibres, roses i d'artesania, un 30% més que l'any passat.

Al migdia les autoritats, encapçalades per la cònsol major, Conxita Marsol. el cap de Govern, Xavier Espot, i la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila, han inaugurat la mostra amb una visita als expositors.

A Escaldes, la fira també s'ha traslladat al vestíbul del Prat del Roure, amb el mercat de llibres, flors i artesania amb 18 parades i activitats per a tots els públics fins a les 20 del vespre.

La fira de Sant Jordi de Sant Julià de Lòria es manté a la plaça de la Germandat, amb diverses activitats al Centre cultural i de congressos lauredià.

Encamp ha recuperat avui el tradicional dinar de la gent gran a la sala de Congressos del Complex Esportiu i Sociocultural. A més, al matí ha tingut lloc unarepresentació de la llegenda de Sant Jordi i a la tarda s'organitza un contacontes a la biblioteca del Pas de la Casa i un taller per a infants.

Canillo ha mantingut la fira de Sant Jordi a la plaça Montaup tot i la pluja, la neu i el fred, amb el contactontes de Sant Jordi i els tallers per als infants.

tracking