BALANÇ SETMANAL

Arrestat per agredir un empleat i amenaçar-lo amb una navalla

El cos de seguretat va arrestar també un home per increpar un treballador d'una estació de servei

Despatx central de la policia.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un home resident temporer de 29 anys va ser detingut com apresumpte autor dels delictes contra la seguretat col·lectiva -port prohibit d’arma blanca-, la integritat física -lesions-, i la llibertat-amenaces- per agredir a un empleat d'un establiment d'oci nocturn i posteriorment amenaçar-lo exhibint una navalla de petites dimensions. Els fets van tenir lloc el dilluns 18 d'abril a les 10.35 hores a Canillo, segons informa la policia al balanç de detencions setmanals.

El cos de seguretat va arrestar també unhome resident de 20 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública -resistència-, l’honor -injuries-, i la llibertat -amenaces-. Els fets van tenir lloc el dijous 21 d'abril a les 06:07 hores a Andorra la Vella quan els agents van ser requerits en una estació de servei donat que hi havia una persona increpant a un empleat. Al lloc, l'interessat en ser qüestionat pels fets va tenir una reacció desproporcionada envers els agents interventors.

La policia va procedir a la detenció de28persones durant aquesta darrera setmana (del 18 al 24 d’abril del 2022). Les detencions s'han dut a terme concretament disset pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit i onze peraltres delictes.

tracking