Temps

Pluges febles i intermitents fins dimecres

A partir de dijous s'espera l'arribada d'un anticicló que desplaçarà la pertorbació i farà que s'obrin clarianes

Pluja fins dimecresMeteorologia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Meteorologia preveu dies ennuvolats i amb precipitacions intermitents fins dimecres, causats per un centre de baixes pressions que baixa de latitud per l'oest de França. Les temperatures màximes previstes per avui són de 14 graus a Andorra la Vella, 12 graus a 1.500 metres i 2 graus al Pas de la Casa.

Per demà i dimecres Meteorologia espera un dia força similar al d'avui, amb el centre de baixes pressions ja situat al sud de la Península, que continuarà portant inestabilitat, nuvolositat abundant i precipitacions febles i intermitents durant tot el dia. Meteorologia alerta de ràfegues de 30 km/h dimecres al matí als fons de vall.

A partir del dijous s'espera un predomini del sol amb l'arribada d'un anticicló de l'atlàntic que desplaçarà la pertorbació cap al Mediterrani. La nuvolositat serà residual al nord i gairebé nul·la al sud. El vent de component nord arribarà a ràfegues de 25 km/h al matí al fons de vall.Les temperatures màximes previstes són de 17 graus a Andorra la Vella, 14 graus a 1.500 metres i 2 graus al Pas de la Casa. Meteorologia preveu que aquesta estabilitat s'allargarà tot el cap de setmana.

tracking