Detingut un jove per amenaçar a través de les xarxes

La policia intervé en rebre la denúncia d’una persona que n’havia estat víctima

Dos agents de policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimecres passat un jove de 22 anys per la presumpta autoria d’un delicte contra la llibertat. Segons va explicar el cos d’ordre, l’arrest va ser fruit de la investigació engegada després de rebre la denúncia d’un “particular” que rebia amenaces a través de les xarxes socials. La tasca policial hauria determinat que l’autor era el jove detingut, resident al país.

Aquesta va ser una de la dotzena de detencions efectuades pel cos d’ordre durant la setmana passada. Els agents de l’autoritat també van arrestar dos homes no residents per presumptes delictes contra el tràfic jurídic. El primer, un home de 44 anys, va ser controlat dimecres passat a la duana del Pas de la Casa després d’identificar-se amb un permís de residència d’un país europeu que es va verificar que era fals. El segon, de 36 anys, va ser detingut divendres passat després que es detectés la inautenticitat d’un document que havia presentat al servei d’Immigració per obtenir un permís de residència i treball. Segons va explicar la policia, l’home havia tramès la sol·licitud el mes de gener passat i, una vegada verificada, es va descobrir que el certificat que acreditava l’activitat laboral al país d’origen era fals.

D’altra banda, agents del cos d’ordre van controlar dilluns passat un jove resident de 20 anys després que incomplís la pena d’arrest nocturn al centre penitenciari que tenia imposada. Se li imputa un presumpte delicte contra l’administració de justícia.

Més

-Salut pública

Una dona no resident de 22 anys va ser detinguda dissabte a la duana del Pas per intentar introduir 1,8 grams de metamfetamina al país.

-Trànsit

La policia va detenir sis conductors per superar la taxa d’alcoholèmia permesa. Un setè va donar positiu en consum d’estupefaents.

tracking