MESURES DE XOC

L'USdA fa propostes per apujar els sous i rebaixar els lloguers

Ubach celebra l’assistència a la manifestació i agraeix el suport

La manifestació amb motiu de l'1 de maig.E. C.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de l’USdA, Gabriel Ubach, presentarà un seguit de contrapropostes a les mesures del Govern per augmentar el poder adquisitiu de la població. D’una banda, planteja vincular els salaris a l’IPC i incorporar la tretzena paga. A més, amb referència a l’habitatge, posa sobre la taula la necessitat de crear un registre de la propietat gratuït i obligatori perquè “no pot ser que a dia d’avui ens preguntem de qui és què i que haguem d’anar a FEDA o comuns que no ens responen”, va argumentar Ubach. Així mateix, el sindicat proposa “que aquells propietaris que posin el lloguer per sobre dels 650 euros que marca la mitjana siguin penalitzats, mentre que aquells que posin el lloguer per sota rebin una bonificació”.

Amb les mesures proposades per l’USdA, i a parer del secretari general, “el problema actual estarà solucionat en un període de tres a sis mesos”. “Les mesures que presentarem demà al Consell no tan sols estan centrades en l’habitatge, sinó també a augmentar el poder adquisitiu perquè la gent pugui viure dignament”, va assegurar Ubach.

D’altra banda, el sindicalista va celebrar la participació de mig miler de persones a la manifestació de diumenge amb motiu de l’1 de maig. “Volem agrair-ho als que ens donen suport i estem molt agraïts a partits polítics i entitats que ens van donar suport i lamentar els que no hi van ser perquè les reivindicacions d’ahir afecten tota la població.”

tracking