sector econòmic d'andorra, lleida i els pirineus

Sostenibilitat i innovació a la 33a Trobada Empresarial al Pirineu

Crèdit Andorrà promou la participació d’empresaris del Principat

Xavier Cornella i Josep Serveto a la presentació de l'acte.ANA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La 33a Trobada Empresarial al Pirineu, amb el títol Innovació i sostenibilitat: palanques per al creixement empresarial, se centrarà en com els canvis tecnològics, la nova economia digital o les noves tendències i hàbits de la població marcaran la futura agenda empresarial.

En aquest sentit, Josep Serveto, que estrena la presidència de la trobada, va apuntar en la presentació de l’acte que “les empreses que aspiren a créixer s’han de focalitzar a innovar de forma sostenible, buscant l’equilibri entre el creixement econòmic, la cura del medi ambient i el benestar social”. A més, va indicar que l’edició d’enguany també centrarà atenció en el context geopolític mundial i els seus efectes sobre les organitzacions i les persones.

Per la seva banda, Xavier Cornella, conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, va indicar que “la innovació i la sostenibilitat han de formar part de l’ADN de les empreses perquè puguin continuar sent creadores de riquesa per als territoris”, i va destacar l’aposta l’entitat en la trobada anual “amb l’objectiu de refermar els ponts de diàleg i les relacions econòmiques entre Andorra i la zona de Lleida i dels Pirineus”. Per aquest motiu, Cornella va refermar que Crèdit Andorrà treballarà perquè la participació d’empresaris andorrans sigui el més elevada possible.

L’esdeveniment se celebrarà el 9 i 10 de juny a la Seu d’Urgell i les inscripcions ja estan dispo­nibles.

tracking