Els lladres de la botiga electrònica van robar en una farmàcia i un bar

La policia va detenir als responsables dels furts la matinada del diumenge al dilluns

Un vehicle del cos de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els lladres que van entrar a robar el diumenge a la nit en una botiga d'electrònica de l'avinguda Doctor Mitjavila estan relacionats amb altres robatoris a la zona comesos les darreres setmanes. Segons informa la policia, els dos detinguts, dos residents de 39 i 44 anys, han estat els responsables dels furts en una farmàcia i un bar, a més d'un intent de robatori en una altra botiga.

El balanç policial informava el dilluns de la detenció la passada matinada dels dos homes que van accedir en una botiga d'electrònica de la capital i van robar diversos mòbils i 210 euros de la caixa enregistradora. Els agents van rebre l'avís a les 23.50 hores, quan dos homes estaven donant cops a la porta d'un establiment comercial.

En arribar al lloc dels fets, la policia va trobar la porta de l'establiment oberta i amb signes d'haver estat forçada, de la mateixa manera que la caixa enregistradora, que estava forçada i buida de diners. A partir del descriptiu fet dels possibles autors, els agents van controlar a dos individus que coincidien amb aquestes característiques i que carregaven amb una bossa amb diversos mòbils empaquetats i etiquetats, a més un dels detinguts portava 210 euros en bitllets de 20 i 10 amagats a la roba interior.

Les investigacions de la policia indiquen que els dos detinguts serien els responsables del robatori en una farmàcia, de la capital, comés la setmana passada, i del furt allocal de restauració Barra Mars fa aproximadament un mes.

tracking