Sanitat

Treballadors de radiologia lamenten la falta de suport al doctor Seara

El personal de l'hospital manifesten que es mereixia "rebre de la direcció i no potenciar el desgast incansable amb què s'ha trobat"

El doctor Seara, segon per l'esquerra.SAAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El personal del servei de radiologia delSAASha fet públic un manifest a favor del doctor ÀngelSearaon lamenten la falta de suport a l'especialista i apunten que "mereixia rebre el suport de la direcció i no potenciar el desgast incansable amb què s'ha trobat".

Els treballadors han publicat la carta després del comunicat de premsa fet aquest matí per la direcció delSAAS i per "fer callar rumors de premsa i de passadís". A la carta descriuen al doctorSearacom al "responsable de fer tots els procediments intervencionistes de més complexitat" i "el referent en radiologia al Principat". "Lleial amb les directrius i decisions de les diferents direccions, tot i no estar-hi sempre d'acord, és un treballador incansable pel bon funcionament delSAAS", segueix el manifest.

Amb tot, els companys tècnics i secretariat expressen el seu disgust i assenyalen que "esperavenque es fes alguna acció per no deixar marxar un professionalirreemplaçable".

Deixar el càrrec per "raons personals"

Segons el comunicat de premsa emès aquest matí per la direcció del SAAS, l'especialista hauria fet arribar una carta on demana deixar d'exercir com a responsable de radiologia "adduint raons personals" a la qual la direcció respon assegurant que "volem manifestar la ferma aposta per la seva continuïtat, i que estem disposats a donar-li el suport necessari i a ajudar-lo a millorar qualsevol situació personal o professional que l'hagi portat a prendre aquesta decisió".

El SAAS remarca que el doctor Seara ha aconseguit situar el servei de radiologia "en un nivell d'alt reconeixement dins l'organització, així com a escala de país i també en l'àmbit internacional" i afirma que no ha rebut cap carta dels integrants del servei de radiologia "de queixa" i que no ha destituït el cap del departament en cap moment.

tracking