Internacional

Andorra Business dona a conèixer les oportunitats d'inversió al Regne Unit

Jordi Gallardo i Judit Hidalgo han viatjat a Londres per reunir-se amb representants d'empreses tecnològiques i grans corporacions de fons d'inversió i companyies aèries

Reunió de treball d'Andorra Business a LondresAndorra Business

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre i president d'AndorraBusiness, Jordi Gallardo, i la directora d'AndorraBusiness, Judit Hidalgo, han viatjat avui a Londres per mantenir diverses reunions amb representants d'empreses tecnològiques i grans corporacions de fons d'inversió i companyies aèries, amb la finalitat de donar a conèixer les oportunitats d'inversió aAndorra, segons informa l'entitat en nota de premsa. També s'han mantingut sessions de treball amb representants d'empreses tecnològiques,Fintech,e-sportsi diversos sectors d'interès estratègic.

Gallardo ha destacat que volen potenciar els intercanvis econòmics amb el Regne Unit perquè "hem detectat que podem ser estratègicament interessants". "Estem fent tot el que està al nostre abast perquè ens coneguin encara millor i s'incrementin elsintercanviscomercials entre els dos països", afegeix. D'altra banda, Hidalgo ha recordat que actualment a Andorra hi resideixen 800 britànics, "la bona percepció que tenen del nostre país és un dels millors reclams", assegura.

tracking