Unió Europea

Ubach i Riba refermen la cooperació amb la República Txeca

En la trobada amb les màximes autoritats txeques han compartit temes vinculats a la negociació de l'Acord d'associació

Ubach en la Conferència IberoamericanaGovern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i el secretari d'Estat d'Afers Europeus,LandryRiba, han viatjat a Praga per reunir-se amb les màximes autoritats i refermar la cooperació amb el paíseuropeu. Segons informa l'executiu en nota de premsa, en la trobada s'han tractat temes vinculats a la negociació de l'Acord d'associació amb la Unió Europea, donat que la República Txeca assumirà la presidència de torn del Consell de la UE a partir de l'1 de juliol.

La delegació andorrana s'ha reunit amb el ministre d'Afers Exteriors, JanLipavskýi amb el ministre txec d'Afers Europeus,MikulášBek. En les trobades, els representants del govern txec han confirmat la seva voluntat de mantenir el compromís polític per continuar impulsant les negociacions per a l'Acord d'associació del Principat. A més, ambdós països han compartit la importància del conveni per eliminar la doble imposició (CDI),en relació amb elsimpostos sobre la renda i per prevenir l'evasió i l'elusió fiscal.

Ubach participa a la conferència 'República Txeca i Iberoamèrica'

Tanmateix, Ubach ha participat aquest matí a la conferència internacional 'República Txeca i Iberoamèrica', on la ministra ha obert la primera taula rodona. La intervenció de la ministra ha giratentorn delaimportànciade l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Ubach i Riba saludant a Jan Lipavský

tracking