El Temps

Inundacions pels xàfecs d'aquesta tarda

El COEX ha destapat la rampa de la rotonda est del túnel de les Dos Valires, on un embornal havia quedat tapat amb grava

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els forts xàfecs que han començat a afectar el país poc després de les dues de la tarda han provocat inundacions en el carrer Doctor Mitjavila de la capital. L'aigua s'ha concentrat en la zona de baixada abans d'arribar a la plaça de la Rotonda. També aquesta tarda, el COEX ha hagut d'actuar a la rampa de la rotonda est del túnel de les Dos Valires, on un embornal ha quedat tapat amb grava degut a les fortes plujes.

La previsió de Meteorologia del matí s'ha complert i la nuvolositat del principi de la jornada ha donat pas a tempestes intermitents a la tarda que es poden produir fins a la nit. El servei anunciava xàfecs que no serien de quantitats de pluja importants "però sí que puntualment siguin d'intensitat moderada". A conseqüència de la força amb la que ha caigut l'aigua en alguns moments de la tarda, Meteorologia ha activat l'avís groc per tempestes.

Les temperatures arribaran avui a una màxima de 24 graus a la zona central del país per donar pas demà a una setmana d'estabilitat amb sol i pujada dels termòmetres que es mantindrà fins al diumenge, on es repetirà la possibilitat d'alguna tempesta a la tarda. Meteorologia assenyala que demà la màxima serà de 26 graus i la temperatura anirà pujant i dijous es poden fregar els 30 graus.

Inundacions al costat de la Rotonda de la capital

Avís groc per tempestes activat

tracking