inici de la campanya estival

Vallnord-Pal Arinsal vol superar les xifres

El domini obrirà el 10 de juny el Bike Park i el Mountain Park i el 23 la resta d’activitats

Vallnord-Pal Arinsal vol superar les xifresFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord-Pal Arinsal obrirà el 24 de juny totes les activitats d’estiu, els remuntadors i els circuits de bicicletes de muntanya. Ho farà fins a l’11 de setembre en una temporada en la qual els responsables s’han marcat l’objectiu de repetir la facturació i l’ocupació “rècord” de l’any passat, segons van indicar en la presentació que el comú de la Massana i el domini van fer ahir al matí. Van remarcar que podrien superar-se les xifres de l’estiu anterior perquè aquest any hi ha Copa del Món de BTT i es confia que porti més de 50.000 visitants. El Bike Park i el Mountain Park obriran el 10 de juny.

L’estació amplia l’oferta per als amants de les bicis amb el nou circuit de DH de la World Cup, que va des del pic del Cubil fins a Fontanals, i que s’estrenarà el 18 i 19 de juny per la Copa Catalana. Una altra novetat per als ciclistes és el nou recorregut amb l’arribada a prop del camp de futbol de la Massana, que passa a anomenar-se Maxiavalanche inferior. I el Bike Park tindrà millores amb el Pump Track gràcies a un acord amb Commençal.

Els visitants de Vallnord-Pal Arinsal també podran gaudir de novetats gastronòmiques com la Food Truck que es va estrenar a l’hivern i que estarà a l’estiu a la plaça de la Caubella “per tal de donar-li més visibilitat i més serveis als clients del Pump Track i senderistes”. Les activitats per a tots els públics s’amplien amb la novetat del Summer Tubbing, instal·lat a la zona de la pista de trineus, que té tres tobogans i que fins i tot podrien acompa­nyar-se d’aigua, i també s’instal·laran tres nous inflables.

Les novetats de Vallnord van acompanyades amb propostes del comú de la Massana com cinc nous circuits d’e-bike i enduro, en el marc del pla cicloturístic de la parròquia. El comú amplia els serveis per als ciclistes amb guardabicis i recolzabicis en diferents punts de la parròquia i Arinsal estrena una nova via ferrada de nivell moderat.

Presentació ahir de la temporada d'estiu.

tracking