Balanç de detencions

Detingut per robar 9 cartons de tabac i 19 ampolles de perfum

El balanç de detencions també informa de l'arrest d'un resident de 18 anys per intent de furt en un local d'oci de la capital

Policia al Pas de la casa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir el dissabte al matí a un no resident de28anys per robar 9 cartons de tabac i 19 ampolles de perfum. La policia va rebre l'avís a les 11.43 hores, quan un home no resident de28anys, va ser enxampat sostraient uns cartons de tabac d'un supermercat del Pas de la Casa. Una vegada controlat, els agents van constatar que a l'interior del seu vehicle hi havia 9 cartons de tabac i 19 ampolles de perfum que l'interessat havia sostret, calculant un perjudici aproximat de 925 euros. Se l'acusa d'un delicte de furt amb força amb sostracció de mercaderia.

D'altra banda, l'informe policial també informa de la detenció d'un resident de18anys per intent de robatori en un local d'oci de la capital. L'arrest va tenir lloc la matinada del dissabte, quan la policia va rebre un avís a les 00.10 hores perquè havien vist a tres persones introduint-se en un local d'oci de la capital fora de l'horari d'obertura, "presumiblement per sostreure algun tipus de beguda del seu interior". Els agents van controlar primer a un menor que va manifestar haver entrat al local juntament amb dues persones més, que van ser controlades a l'interior de l'establiment, un menoriun resident de18anys. La policia va detenir el major d'edat per un presumpte delicte de furt amb força en grau de temptativa.

tracking