solidaritat

El cònsol honorari d'Ucraïna fa una crida a donar productes al país

Zorzano vol emplenar un camió que viatjarà a la zona per dur-hi aliments i roba

L'ambaixada d'Ucraïna a Madrid ha cedit el camió que transportarà les donacions.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cònsol honorari d’Ucraïna, Toni Zorzano, fa una crida a la societat a solidaritzar-se amb el país en guerra i a fer donacions per ajudar els ciutadans que estan patint el conflicte bèl·lic.

De fet, Zorzano ja té a punt un camió que l’ambaixada d’Ucraïna a Madrid li ha cedit per transportar els 21 palets plens de productes diversos, com ara roba, productes d’higiene o aliments, fruit de donacions, que el consulat ha recollit. Ara bé, Zorzano va informar al Diari que el camió té capacitat per transportar 35 palets. Per aquest motiu, el cònsol fa una crida a la ciutadania a fer la seva aportació: “El consulat demana que si algú té coses que vulgui donar que ens ho comuniqui, perquè és una llàstima portar el camió mig buit”, va detallar. Així doncs, el cònsol va sostenir que seria “fantàstic” poder emplenar el camió.

Tanmateix, Zorzano va indicar que no prioritzen cap producte per sobre de cap altre i que “tot és benvingut, perquè tot falta”. En aquest sentit, el cònsol va voler estrendre aquesta crida tant a les empreses com als particulars que vulguin contribuir. “Aniria bé emplenar el camió. Però sense exigències ni límits”, va sostenir.

Així doncs, les persones o empreses que pensin que podrien aportar-hi algun producte, sigui menjar, productes d’higiene o roba poden posar-se en contacte amb el consulat d’Ucraïna a Andorra.

L’enviament dels 21 palets que Zorzano ha recollit serà possible gràcies al camió que li ha cedit l’ambaixada d’Ucraïna a Madrid. Les previsions són que aquest camió viatgi cap al país en guerra d’aquí a una setmana, aproximadament. Ara bé, Zorzano és flexible per poder-hi transportar el màxim de productes possibles.

Així doncs, el cònsol va indicar que els interessats a fer alguna aportació poden posar-se en concatcte amb el consulat d’Ucraïna a través del telèfon 838 376.

tracking