mobilitat

Nova incidència amb l'aplicació Mou_T_B per al bus gratuït

FEDA informa que cal enllaçar una altra vegada l’abonament amb l’aplicació mòbil

L'aplicació MOU_T_B.Arxiu

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’aplicació mòbil Mou_T_B, que permet utilitzar l’abonament gratuït de bus de forma digital, va registrar ahir una nova incidència, segons va informar FEDA a través de les xarxes socials.

En aquest sentit, la parapública va informar al seu compte de Twitter que per recuperar el funcionament del bitllet gratuït digital cal tornar a enllaçar l’abonament a l’aplicació per recuperar el funcionament. Per fer-ho, cal anar a l’apartat Configuracions de l’aplicació, entrar a Configuració del bitllet i a Enllaç abonament permanent, on caldrà introduir el NIA i el RFID. El codi RFID es pot trobar a la bústia de correu amb el remitent no-reply@govern.ad i el títol Inscripció, o es pot tornar a demanar al correu electrònic transportpublic@govern.ad.

La incidència d’ahir és la la segona que l’aplicació mòbil de FEDA presenta en menys d’un més. En concret, el 15 d’agost l’aplicació mòbil també va presentar problemes tècnics que van impedir utilitzar l’abonament del bus gratuït. El codi QR que permet accedir al bus sense pagar no apareixia en el terminal. Per recuperar-lo, igual que en aquesta segona vegada, els usuaris van haver d’enllaçar de nou l’abonament permanent a aplicació.

Aquestes incidències tècniques han afectat els més de 3.000 usuaris que disposen de l’abonament en línia.

tracking